Știrile Curente

Meteo Horoscop
Val Butnaru a lansat al doilea roman
Jurnalistul şi scriitorul Val Butnaru şi-a lansat cel de-al doilea roman, intitulat „Negru şi Roşu. 1930 – 2056”. Cartea cuprinde poveşti de dragoste îmbinate cu istorii despre deportări şi confruntări religioase. Prezentarea volumului s-a desfăşurat într-o atmosferă degajată la sediul Uniunii Scriitorilor, iar invitaţii s-au delectat cu lectura romanului, dar şi cu muzică bună.

Val Butnaru şi-a lansat noul roman alături de familie, prieteni şi colegi de breaslă. Scriitorul susţine că evenimentele istorice şi importanţa timpului pentru fiecare om l-au inspirat să scrie această carte.

Colegii lui Val Butnaru, care au reuşit să citească romanul, au făcut comentarii şi l-au felicitat pe autor pentru noua sa realizare literară.

Unii invitaţi au asociat momentele istorice din roman cu evenimentele din actualitate.

Cititorii prezenți la lansare au spus că romanul este o provocare pentru ei şi abia aşteaptă să-l parcurgă.

Lansarea cărţii nu a fost una obişnuită. Familia scriitorului s-a implicat în pregătirea evenimentului, așa că invitaţii au avut parte de o seară specială.

Val Butnaru este și autorul a peste 20 de piese de teatru, iar printre cele care s-au jucat la scenă deschisă se numără „Iosif şi amanta sa", "Saxofonul cu frunze roşii " și „Apusul de soare se amână". Primul său roman a fost scris în 2010 şi este intitulat „Cartea nomazilor din B".
15 July 2016 19:23 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64