Știrile Curente

Meteo Horoscop
Ar fi furat patru milioane de lei
Contabila și casiera Asociației de Economii și Împrumut din satul Sculeni, raionul Ungheni, au fost reținute pentru 72 de ore. Ele sunt învinuite de Procuratura Anticorupție de fals în acte și delapidarea averii străine. 

În luna octombrie a anului trecut, reprezentanții Comisiei Naţionale a Pieţei Financiare au efectuat un control la asociație și au depistat că lipsesc patru milioane de lei, fiind prejudiciați 50 de deponenți. Mai apoi, ei au sesizat Procuratura, care a deschis un dosar penal. Acuzatorii de stat spun că femeile reținute ar fi furat banii, iar pentru a ascunde infracțiunea ar fi falsificat mai multe contracte de împrumut din numele unor persoane fizice. Anterior, Jurnal TV a difuzat o știre despre acest subiect, iar mai mulți oameni s-au plâns că au fost mințiți. Pedeapsa pentru acțiuni de delapidare în proporții deosebit de mari a averii străine ajunge până la 12 ani de închisoare. 
11 January 2017 17:06 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64