Știrile Curente

Meteo Horoscop
Îngrijoraţi de situaţia de la Jurnal TV
Vestea că Jurnal TV a fost obligat să părăsească de urgență sediul şi trebuie să-şi reducă drastic producţia proprie a stârnit îngrijorare în rândul mai multor oficiali europeni, dar și deputaţi de la Bucureşti. Europarlamentarul român Monica Macovei a declarat că este inadmisibil să închizi o televiziune într-un stat democratic. Macovei a mai spus că dacă Jurnal TV își va sista activitatea, acest lucru va avea consecințe asupra parcursului european al Moldovei. 

Monica Macovei a mai menționat că închiderea Jurnal TV ar fi o mare pierdere pentru cetăţeni.

Şi prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal din România, Cătălin Predoiu, a scris pe o reţea de socializare că prin atacurile asupra postului de televiziune Jurnal TV, puterea de la Chişinău limitează libertatea presei.

Precizăm că şi europarlamentarul român Cristian Preda a declarat ieri că ceea ce se întâmplă cu Jurnal TV este o răfuială politică şi a cerut autorităţilor de la Chişinău să protejeze libertatea presei. Preşedintele Consiliului Coordonator al Audiovizualului, Dinu Ciocan, şi șeful PD, Vladimir Plahotniuc, nu au răspuns la telefon pentru comentarii. 
15 January 2017 19:23 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64