Știrile Curente

Meteo Horoscop
Telespectatorii, în sprijinul Jurnal TV
„Este singurul post de televiziune care ne spune adevărul!”, „Jurnal TV suntem noi!”, „Dacă Jurnal nu e, nimic nu e!'' și „Noi nu cedăm!”. Sunt câteva dintre mesajele telespectatorilor care au participat la acțiunea de susținere ce a avut loc în fața sediului postului nostru de televiziune. Cu lacrimi în ochi, oamenii au declarat că, dacă Jurnal TV se va închide, ei nu vor mai avea de unde să se informeze. 

Mai mulți oameni au spus că Jurnal TV este singurul post de televiziune la care se uită și în care au încredere, iar dacă acesta va dispărea, nu vor avea de unde să se informeze.

Cu pancarte în mâini, oamenii au cerut ca guvernarea să înceteze atacurile asupra Jurnal TV.

Nici purtătorul de cuvânt al șefului statului și nici preşedintele PD, Vladimir Plahotniuc, nu au răspuns la telefon pentru reacții. Telespectatorii Jurnal TV, care au venit din Chişinău şi din alte colţuri ale ţării, s-au mobilizat pe o reţea de socializare.
15 January 2017 19:35 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64