Știrile Curente

Meteo Horoscop
Intemperii în nordul Germaniei
O furtună puternică a făcut ravagii în Germania. Cel puțin șapte oameni din diferite oraşe din nord-estul ţării au murit după ce copacii smulși din rădăcini s-au prăbușit peste mașinile lor. 

Hamburg şi Hanovra sunt cele mai afectate de intemperie. Acolo, mai multe acoperişuri au fost distruse de vânt, iar o macara s-a prăbuşit. Autoritățile i-au avertizat pe localnici să evite să iasă din case. Furtuna a provocat haos şi în capitala Germaniei, Berlin, unde rafalele de vânt au avut viteza unui uragan. Din acest motiv, mai multe zboruri de pe cele două aeroporturi au fost anulate. Totodată, circulaţia trenurilor a fost întreruptă temporar. Pompierii au fost plasați în stare de alertă după ce au primit zeci de apeluri de urgență. Potrivit presei internaționale, furtuna se deplasează spre Polonia. 
 
06 October 2017 17:08 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64