Știrile Curente

Meteo Horoscop
Victorie a României cu Turcia
Mircea Lucescu a plecat învins de la Cluj. România a câştigat amicalul cu Turcia, scor 2-0, iar Gicu Grozav a fost omul meciului, prin "dubla" pe care a marcat-o. 

Jucător chiar în Turcia, la Karabukspor, Grozav a purtat tricoul cu numărul 10 şi a deschis scorul în finalul primei reprize, la capătul unui contraatac început de la o recuperare în jumătatea adversă. Al doilea gol al lui fotbalistului de 27 de ani a venit în minutul 69, la capătul unei acţiuni splendide, la care au mai participat Budescu şi Pintilii. Echipa lui Lucescu a fost pericoloasă pe final, dar Under nu l-a putut învinge din apropiere pe debutantul Florin Niţă, iar Tosun a ratat incredibil dintr-un metru, în ultimele minute. Într-un alt meci test jucat aseară, Olanda a învins în deplasare Scoția cu 1-0 prin golul lui Depay. 
 
10 November 2017 19:13 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64