Știrile Curente

Meteo Horoscop
Citiți în „Jurnal de Chișinău”
Campania „De Crăciun fii mai bun!”, lansată de „Jurnal de Chișinău”, continuă. În ediția de mâine cititorii vor afla durerea sufletească a unei femei din localitatea Grătiești. Bucuria că va aduce pe lume o fetiță i-a fost spulberată de medici. Bebelușul se va naște cu o maladie severă la inimă, astfel că micuța va trebui operată de urgență la o clinică din Kiev. Costul intervenției este însă prea mare pentru venitul modest al familiei.  Maria este logoped, iar până recent a activat la Centrul pentru copii și tineri cu dizabilități „Nicușor” din Grătiești. Tot de curând și medicii i-au dat vestea cea tristă. Astfel, femeia face un apel către toți oamenii cu inimă mare pentru a-i întinde o mână de ajutor.
Toți cei dispuși să facă o donație vor găsi pe paginile ziarului „Jurnal de Chișinău” datele de contact ale Mariei, dar și numerele conturilor bancare. În acest număr citiți și un material despre tacticile Partidului Democrat de a-și face cât mai mulți membri.
Tot mâine, de Ziua Abonatului, publicația vine și cu surprize pentru cititori.
Ziarul „Jurnal de Chișinău” apare în fiecare vineri și poate fi procurat în toate chioșcurile din țară. 
07 December 2017 19:39 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64