Știrile Curente

Meteo Horoscop
În febra pregătirilor pentru show
Zile numărate până la spectacolul organizat cu prilejul împlinirii a şapte ani de la lansarea emisiunii ORA DE RAS de la Jurnal TV. Realizatorii programului, Constantin Cheianu şi Anatol Durbală, precum şi actorii care vor urca pe scenă sunt în febra pregătirilor pentru show-ul care va avea loc lunea viitoare. Astăzi, i-am surprins la repetiţii la Casa Actorului a Uniunii Teatrale. 

Constantin Cheianu şi Anatol Durbală spun că deşi până la spectacolul „ORA DE RAS - 7” a rămas doar o săptămână, ei mai fac modificări în scenariu. Sursa lor de inspiraţie sunt cele mai recente evenimente care s-au produs pe scena politică a Republicii Moldova.

Alături de Constantin Cheianu şi Anatol Durbală, în cadrul spectacolului „ORA DE RAS - 7”, care va avea loc pe 20 martie, la Teatrul "Satiricus", vor mai evolua actorii Petru Gaibu, Diana Decuseară-Onică, Dan Melnic, Petru Oistric şi Irena Boclincă. Show-ul va putea fi urmărit şi la Jurnal TV pe 26 martie. 
13 March 2017 19:22 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64