Știrile Curente

Meteo Horoscop
Mediul de afaceri, sursă de îngrijorare
Doar 13 la sută dintre managerii companiilor din Moldova constată o îmbunătățire reală a mediului de afaceri în 2016. Este concluzia alarmantă a studiului "Costul reglementării afacerilor 2016", prezentat de Grupul Băncii Mondiale și Guvernul Republicii Moldova. Într-un comunicat expediat presei, conducerea Băncii Mondiale subliniază că deși există unele îmbunătățiri, datele actuale prezintă tendințe îngrijorătoare. De exemplu, 20 la sută dintre cei intervievați susțin că li s-a cerut mită. 

Potrivit studiului, 60 la sută dintre managerii chestionaţi nu constată nici o schimbare în mediul de afaceri, iar 27 la sută consideră că acesta s-a înrăutățit. 

Menționăm că din momentul aderării Republicii Moldova la Grupul Băncii Mondiale, în 1992, peste un miliard de dolari a fost alocat pentru aproximativ 60 de proiecte din țară. 
14 March 2017 19:06 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64