Știrile Curente

Meteo Horoscop
Critici din România la ideea PD
Sistemul de vot uninominal, dorit în Republica Moldova de Partidul Democrat, este criticat în România, țară în care există un atare sistem. Într-o intervenție la talk-show-ul "Cabinetul din umbră", cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu a declarat că la București implementarea ideii a avut efecte catastrofale, în Parlament ajungând persoane cu trecut penal, care nu urmăreau decât să beneficieze de imunitate.
 
Uninominalele nu reprezintă garanția faptului că în legislativ va accede o clasă politică mai curată, adaugă Cristian Tudor Popescu.
 
Proiectul de lege privind votul uninominal este criticat și de către deputatul român Matei Adrian Dobrovie. El a scris pe o reţea de socializare că atenţia decidenţilor şi politicienilor din România ar trebui să se concentreze asupra evoluţiilor politice din Republica Moldova.
 
Parlamentarul a adăugat că România trebuie să susţină integrarea europeană a Republicii Moldova prin girarea unui regim care respectă drepturile fundamentale ale omului. 
 
17 March 2017 19:15 87
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64