Știrile Curente

Meteo Horoscop
Luptă pentru viaţă
Acum șapte luni, a dat viață unei minuni de fetițe, însă la sfârșitul lunii decembrie a anului trecut, bucuria i-a fost umbrită de o boală nemiloasă. Medicii i-au spus că suferă de melanom, o formă gravă de cancer de piele, care i-a afectat și alte organe. Acum, bătălia pentru supraviețuire este mai dură ca niciodată pentru Ludmila, o femeie de 39 de ani din orașul Soroca, mamă a trei copii. Medicii nu îi pot garanta vindecare totală, dar pot opri evoluţia maladiei. Tratamentul se ridică însă la câteva zeci de mii de euro, bani pe care familia nu-i are.  Durere, dar şi dorința de a trăi pentru a-și crește copila de şapte luni. Asta se poate citi pe fața Ludmilei. Acum mai bine de două luni, a fost supusă unei operații la picior, de unde i-a fost scoasă o aluniţă. În urma analizelor de laborator, a fost diagnosticată cu o maladie cruntă. Boala progresează de la o zi la alta, iar acum a ajuns la gradul IV. Femeia are nevoie urgentă de un tratament foarte costisitor într-o clinică privată din București. A vândut mașina, au ajutat-o rudele şi prietenii, însă banii adunaţi nu îi sunt de ajuns. Singurul venit al familie este câștigul soțului, care muncește la piața din oraș.
Ludmila mai este mamă a unui băiat de 16 ani și a unei fete de 20 de ani.
Ludmila se crede o femeie optimistă, iar cei care îi dau puteri să reziste sunt copiii.
Cei care doresc să o ajute pe Ludmila pot transfera bani pe contul indicat pe ecran sau pot suna la numerele de telefon: 069-61-13-49; 068-12-03-96. 
20 March 2017 19:46 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64