Știrile Curente

Meteo Horoscop
Imagini de groază în Chişinău
Intrări blocate, copaci căzuţi în stânga şi în dreapta, cabluri rupte şi maşini avariate. Acestea au fost doar câteva dintre imaginile dezastruoase pe care le-au văzut locuitorii capitalei atunci când s-au trezit dimineaţă şi au ieşit afară. Fiind îngroziţi de situaţia în care s-au pomenit, oamenii şi-au luat lopeţile, măturile şi au ieşit în curţi să-şi facă drum.  Locatarii blocului de pe strada Mihail Sadoveanu spun că, în această dimineaţă, când au ieşit în curte, au văzut stâlpul prăbuşit.
Iar acest bărbat care locuieşte pe strada Mihail Sadoveanu din capitală şi-a găsit maşina sub un copac.
Totodată, în curţile blocurilor au ieşit mai mulţi oameni cu lopeţi ca să curăţe intrările, iar alţii au dat jos zăpada de pe acoperişuri.
În urma ninsorii care nu a contenit aproape două zile, mai multe străzi din capitală au rămas blocate.
Femeia din imagine locuieşte în sectorul Buiucani şi spune că dimineaţă a mers pe jos la muncă, întrucât drumurile erau blocate, iar transportul public nu circula. În sectorul Botanica, am văzut mai mulţi militari care strângeau crengile şi copacii prăbuşiţi, pentru ca mai apoi drumul să poată fi curăţat de zăpadă.
Şi aceşti locuitori ai sectorului Botanica au ieşit în curte şi s-au apucat de treabă.
Revoltaţi la culme s-au arătat şi conducătorii auto care au rămas cu maşinile în nămeţi.
De asemenea, din cauza stratului de zăpadă care s-a depus în ultimele două zile în capitală, acoperișul unui patinoar s-a prăbușit. 
21 April 2017 19:49 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64