Știrile Curente

Meteo Horoscop
Acțiunile lui Hotineanu, condamnabile
Acțiunile deputatului PD Vladimir Hotineanu, care săptămâna trecută a agresat atât verbal, cât și fizic un reporter Jurnal TV, cad sub incidența Codului Penal. Chirurgul a împiedicat intenționat activitatea jurnalistului, dar și l-a intimidat. Declarațiile aparțin avocatului postului nostru, care va depune o plângere la Procuratură față de comportamentul parlamentarului și va expedia o adresare misiunilor diplomatice acreditate la Chișinău. Totodată, mai multe ONG-uri de media au publicat azi o declarație în care condamnă acțiunile lui Hotineanu și îi cer să-și dea demisia din funcția de şef al Comisiei pentru mass-media. 

Săptămâna trecută, deputatul PD, chirurgul Vladimir Hotineanu a insultat și îmbrâncit reporterul Jurnal TV, fiind deranjat de întrebările incomode. 

Un comportament inadecvat a avut și șoferul legislatorului, care a fost la un pas să tamponeze reporterul Jurnal TV. 

Într-o declarație publicată astăzi, mai multe ONG-uri de media condamnă cu fermitate acțiunile deputatului PD Vladimir Hotineanu.

De asemenea, semnatarii declarației îi cer lui Vladimir Hotineanu să-și dea demisia din funcția de președinte al Comisiei parlamentare pentru cultură, educaţie şi mass-media.

Solicitat de Jurnal TV, purtătorul de cuvânt al PD, Vitalie Gamurari, a spus că a văzut declaraţia ONG-urilor de media şi că se va pronunţa mai târziu asupra acesteia. 
 
19 June 2017 17:04 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64