Știrile Curente

Meteo Horoscop
O nouă duminică de proteste în România
O nouă duminică de proteste la Bucureşti. Aproximativ 200 de persoane au ieșit din nou, pe ploaie, în centrul oraşului pentru a-şi arăta nemulţumirea faţă de Partidul Social Democrat, dar şi faţă de instituţiile de stat ale României, pe care le acuză de corupție. 

Ca și la protestele de duminicile trecute, oamenii s-au mobilizat prin intermediul rețelelor de socializare. Manifestanţii s-au adunat în Piața Victoriei, iar apoi au plecat spre sediul PSD. Ei au purtat pancarte cu mesaje anticorupție, precum "Infractorii atacă justiția. Trădătorii de țară legalizează corupția" şi "Fără penali în Parlament". 

Oamenii susțin că vor să-și apere democrația. Asta în contextul în care noul proiect al Codului Administrativ prevede abrogarea legii care interzice persoanelor condamnate penal sa facă parte din Guvern.

Manifestanţii au anunţat că săptămâna viitoare vor protesta și în faţa Primăriei București. 
 
17 July 2017 17:14 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64