Știrile Curente

Meteo Horoscop
Platforma DA, cu organizație de femei
Aliona Doroș a fost desemnată președinta Organizației de Femei a Platformei Demnitate și Adevăr. Structura a fost constituită ieri, iar sloganul acesteia este - „DA echilibrului politic”. În cadrul ședinței a fost adoptat regulamentul organizației, iar femeile au subliniat că a

La eveniment s-au adunat peste 120 de femei din toate organizațiile teritoriale ale formațiunii politice. Dintre șase candidaturi, în fruntea Organizației de Femei a Platformei Demnitate și Adevăr a fost aleasă Aliona Doroș. 

Rând pe rând, de la tribună au vorbit și alte membre, ale căror discursuri s-au axat pe importanța promovării femeii în toate domeniile.

Un discurs a avut și președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, care le-a mulțumit femeilor pentru sacrificiul pe care îl fac. 

Cu un mesaj de felicitare a venit și prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal România, Raluca Turcan, se arată în comunicatul de presă al Platformei Demnitate și Adevăr. 
 
11 September 2017 19:35 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64