Știrile Curente

Meteo Horoscop
Lady Gaga, pauză în carieră
Vești proaste pentru fanii Lady Gaga. Interpreta americană a anunțat că va lua o pauză în cariera ei muzicală, pentru o durată neprecizată. Acest lucru ar urma să se întâmple la finalul turneului ei mondial.

Lady Gaga și-a motivat decizia prin faptul că dorește să mediteze și să se odihnească. Starul muzicii pop ar urma să-și amâne cariera artistică în luna decembrie, la finalul turneului ei mondial "Joanne", care are același titlu ca şi cel mai recent album al său. Pentru a-și liniști fanii din întreaga lume, vedeta a ținut să precizeze că acest lucru nu înseamnă că nu va mai crea nimic. Recent, cântăreața a fost nevoită să-și anuleze un concert la Montreal din cauza unei laringite și a unei infecții respiratorii. Ea s-a îmbolnăvit după un show în aer liber, susținut la New York. 
 
12 September 2017 17:00 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64