Un incendiu a izbucnit în jurul orei 13:00 pe teritoriul unei foste vinării de pe strada Grenoble din cartierul Telecentru
Social 2 mai 2024, 20:05 | 271

Un tânăr de 20 de ani din Chișinău a fost reținut de oamenii legii, fiind cercetat pentru vânzarea drogurilor pe internet. Acesta a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile și riscă până la 15 ani de închisoare. Urmează detalii și alte știri pe scurt.

Un incendiu a izbucnit în jurul orei 13:00 pe teritoriul unei foste vinării de pe strada Grenoble din cartierul Telecentru. La fața locului au intervenit trei echipaje de salvatori și pompieri. Aceștia au stabilit că focul a cuprins un butoi de dimensiuni mari, pentru păstrarea vinului. Pompierii au luptat cu flăcările timp de o oră. Din fericire, victime nu au fost raportate. Cauza și circumstanțele urmează a fi stabilite de specialiști.

Vameșii și procurorii PCCOCS au depistat la punctul de trecere Palanca 100 de mii de dolari într-un autocar care venea de la Odesa. Banii erau ascunși în una din treptele vehiculului. Șoferul, un bărbat de 50 de ani, le-a comunicat vameșilor că nu are nimic de declarat. Acesta a fost reținut, iar banii au fost confiscați. Suma depistată reprezintă aproape două milioane de lei. Urmărirea penală continuă pentru stabilirea provenienței și destinației banilor.

Un tânăr de 20 de ani din Chișinău a fost reținut de oamenii legii, fiind cercetat penal pentru trafic de droguri. Potrivit polițiștilor, suspectul este membrul unui grup criminal organizat specializat în comercializarea substanțelor narcotice prin intermediul aplicației Telegram. Asupra tânărului au fost depistate cinci kilograme de droguri, inclusiv patru mii de pastile ,,ecstasy”, un kilogram de marijuana, 220 de grame de heroină și 210 grame de hașiș. Costul drogurilor pe piața neagră se ridică la trei milioane de lei. Individul a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. Acesta riscă de la 7 la 15 ani de închisoare.

Opinia ta contează. Comentează!