Brian May, chitaristul legendarei trupe britanice Queen, a anunţat că a suferit recent un „accident vascular cerebral minor”
Externe 5 septembrie 2024, 20:09 | 149

Brian May, chitaristul legendarei trupe britanice Queen, a anunţat că a suferit recent un "accident vascular cerebral minor" din cauza căruia a pierdut controlul asupra unui braţ. Artistul a precizat că în prezent se simte bine, relatează EFE.

Chitaristul în vârstă de 77 de ani a declarat că s-a confruntat cu această problemă de sănătate în urmă cu aproximativ o săptămână însă, după cum a spus într-o înregistrare video postată pe contul său de Instagram, nu a dorit să anunţe acest lucru până acum. Medicii l-au sfătuit să nu conducă şi să nu desfăşoare nicio activitate care să-i crească prea mult ritmul cardiac.

BRIAN MAY: "Mă aflu aici pentru a vă aduce, în primul rând, veşti bune, cred - vestea bună este că pot să cânt la chitară după evenimentele din ultimele zile. Şi spun asta pentru că aveam îndoieli din cauza acelei mici probleme de sănătate despre care am menţionat că s-a petrecut acum o săptămână, pe care ei au numit-o un accident vascular cerebral minor."

Brian May, care deţine titlul de „cavaler” (sir), a recunoscut că experienţa prin care a trecut a fost un pic înfricoşătoare.

Pe lângă activitatea sa de chitarist, Brian May este şi astrofizician şi apărător al drepturilor animalelor. El a cunoscut faima mondială în formaţia Queen, alături de regretatul vocalist Freddie Mercury, de bateristul Roger Taylor și basistul John Deacon

Opinia ta contează. Comentează!