Barbu nu s-a calificat în Marea finală
Social 8 mai 2024, 20:05 | 188

Natalia Barbu a ieșit din competiția Eurovision 2024. Interpreta care a urcat ieri în scenă cu piesa „In The Middle” nu a fost selectată printre cei zece concurenți din prima semifinală și nu s-a calificat în marea finală a concursului.

În premieră, telespectatorii au fost cei care au ales finaliștii, fără votul juriului de specialitate. În finală au ajuns interpreții din Serbia, Portugalia, Slovenia, Ucraina, Lituania, Finlanda, Cipru, Croația, Irlanda și Luxemburg. În cea de-a doua semifinală, care va avea loc pe 9 mai, vor evolua reprezentanții din Malta, Albania, Grecia, Elveţia, Cehia, Austria, Danemarca, Armenia, Letonia, San Marino, Georgia, Belgia, Estonia, Israel, Norvegia și Olanda. „Marea finală” a concursului va avea loc pe 11 mai.

Concursul Eurovision 2024 se desfășoară în în orașul Malmo din Suedia.

Anul trecut, Republica Moldova a fost reprezentată de Pasha Parfeni, care s-a clasat pe locul 18 în marea finală, cu piesa „Soarele şi Lunaˮ. Cel mai bun rezultat, Republica Moldova l-a obținut în 2017, când trupa SunStroke Project s-a clasat pe locul III cu piesa „Hey, Mamma”.

Opinia ta contează. Comentează!