Cele mai citite știri de pe Jurnal.md
Social 7 februarie 2020, 20:40 | 1285

Mesajul unei educatoare de la gradinita nr. 225 din Chisinau, transmis pe internet parintilor, in care era scris ca micuții trebuie sa se prezinta in ziua urmatoare la gradinita imbracati frumos si pieptanati, pentru ca acolo urmeaza sa vina in vizita Igor Dodon, deschide topul celor mai citite stiri de pe Jurnal.md.

Parintii care isi duc copii la gradinita nr. 225 din Chisinau au primit miercuri seara un mesaj de la o educatoare, in care era scris ca in vizita la gradinita ar urma sa vina Igor Dodon. Cu aceasta ocazie, parintilor li s-a ordonat ca odraslele lor sa vina la gradinita imbracati frumos, pieptanati, frezati. Articolul in care scriam despre mesajul cu pricina a fost citit si distribuit de mii de ori de internauti.

Asociatia „Parinti Solidari” spune ca în respectiva institutie se colecteaza cele mai mari sume de bani de la parinti de cel putin 4 milioane de lei anual.

Topul continua cu stirea in care informam cititorii Jurnal.md ca un microbuz cu 15 pasageri, dar si alte sapte autoturisme, in care se aflau in total 13 persoane, au ramas blocate ieri, intr-o localitate din raionul Cahul, din cauza zapezii. Salvatorii au intervenit pentru tractarea autovehiculelor blocate. Nimeni nu a avut de suferit.

Iar stirea in care scriam ca in Republica Moldova exista circa 37.800 de someri, iar guvernul vrea sa aduca forta de munca din afara pentru a transforma statul in santier, incheie topul celor mai citite stiri de pe Jurnal.md. Acest lucru are loc in contextul in care pe parcursul anului 2019, aproape 3.700 de persoane s-au pus la evidenta Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca in cautarea unui loc de munca.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie