Un copil a fost transportat la spital cu leziuni în regiunea aparatului locomotor după ce a fost lovit de un automobil
Social 6 mai 2024, 19:25 | 226

Un copil a ajuns la spital cu leziuni grave, după ce a fost lovit de un automobil. S-a întâmplat în după-amiaza zilei de ieri, în raionul Sângerei. Urmează detalii și alte știri pe scurt.

Un incendiu de proporții a izbucnit în dimineața zilei de luni pe un câmp, în preajma lacului din Dănceni. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, flăcările au distrus 20 de hectare de stuf. La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri, care a stins focul. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. Nu se cunoaște, deocamdată, din ce motiv au izbucnit flăcările. Specialiștii investighează cazul.

O persoană a fost găsită moartă, după ce locuința sa a fost cuprinsă de flăcări. Incidentul a avut loc în ziua de Paște, într-un bloc de apartamente din sectorul Râșcani al Chișinăului. Potrivit IGSU, focul a izbucnit la etajul patru al clădirii și a fost localizat rapid de către pompieri. În timpul intervenției, la bucătărie a fost depistată o persoană decedată. Cauza exactă și circumstanțele care au dus la izbucnirea incendiului sunt în curs de investigare.

Un copil de 10 ani a fost transportat la spital cu leziuni în regiunea aparatului locomotor după ce a fost lovit de un automobil. S-a întâmplat în după-amiaza zilei de duminică, în satul Mândreștii Noi, raionul Sângerei. După impact, șoferul automobilului a ieșit din mașină și a sărit cu pumnii la părinții victimei. Unii internauți au filmat cele întâmplate, iar imaginile au fost publicate pe rețelele de socializare. La fața locului ai intervenit și poliția.

Deocamdată, nu se știe cine s-ar face vinovat pentru producerea accidentului și nici dacă șoferul automobilului se afla în stare de ebrietate.

Opinia ta contează. Comentează!