Meteo, 16 Octombrie
Meteo 16 octombrie 2024, 21:40 | 137

Prezentat de Felicia Jenunchi

Joi temperaturile maxime la noi în țară se vor situa intre 11 si 15 grade Celsius. Noaptea minimele vor cobori pana la plus 3 grade în zona de Nord. Meteorologii anunta cer variabil in toate localitatile republicii. Doar 13 grade se vor inregistra in capitala, unde noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 5 grade. Temperaturi intre plus 11 si plus 13 grade vor fi in localitatile nordice, iar in cele sudice maximele vor atinge valori de pana la 14-15 grade Celsius.

Sa urmarim prognoza meteorologilor si pentru orasele din Romania. 14 grade se vor inregistra la București, unde va fi partial innorat. Cu un grad mai cald va fi la Cluj. Minus 2 grade se vor inregistra la Brasov pe timp de noapte.

Sa urmarim datele meteo pentru capitalele europene. 21 de grade se vor inregistra la Lisabona, 16 la Madrid. Se prevede cer variabil la Londra. Meteorologii anunta averse si ploi la Paris si Amsterdam, unde maximele nu vor depasi 19 si respectiv 18 grade. Partial innorat va fi la Roma. 16 grade se vor inregistra la Viena, 17 la Berlin. Termometrele vor indica 9 grade la Kiev. La Atena vor fi 23 de grade si cer variabil.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie