Campania „Donează pentru un viitor mai verde!” se va desfășura în restaurantele McDonald's până pe 30 noiembrie
Advertorial 5 iulie 2024, 15:00 | 2867

De-a lungul anilor, McDonald's a demonstrat un angajament constant față de sustenabilitate și responsabilitate socială. Iar recent, McDonald's a lansat campania de colectare a donațiilor sub sloganul "Donează pentru un viitor mai verde!" în colaborare cu Ministerul Mediului. Această inițiativă își propune să contribuie semnificativ la creșterea suprafețelor împădurite din țară. Campania va avea loc în toate restaurantele McDonald's din Moldova, oferind oaspeților posibilitatea de a dona fie la casele de marcat, fie direct prin intermediul chioșcurilor de comandă digitală.

Pentru a marca începutul campaniei, ministrul Mediului a realizat printre primii o donație într-unul dintre restaurantele McDonald's.

Campania „Donează pentru un viitor mai verde!” se va desfășura în restaurantele McDonald's până pe 30 noiembrie. De-a lungul anilor, McDonald's a introdus diverse opțiuni sustenabile pentru clienți, cum ar fi paie din hârtie biodegradabilă, tacâmuri din lemn, ambalaje din carton pentru înghețată sau salată, dar și tăvi alternative din plastic 100% reciclat, provenit din industria pescuitului. Din 2018, la nivel global, McDonald's a redus cu 47,8% utilizarea plasticului pe bază de combustibili fosili în jucăriile Happy Meal, înlocuindu-l cu materiale mai durabile, regenerabile și reciclate, maximizând astfel impactul pozitiv asupra mediului.

Opinia ta contează. Comentează!