Meteo, 29 Aprilie
Meteo 29 aprilie 2024, 20:47 | 247

Prezentat de Felicia Jenunchi

Saptamana aceasta va fi una cu vreme frumoasa, cu cer innorat, partial innorat sau chiar predominant insorit, se vor inregistra maxime de pana la plus 22, plus 23 de grade. Maine, in ultima zi a lunii aprilie, temperaturile vor oscila intre plus 17 si plus 22 de grade, pe timp de noapte termometrele vor indica minime de pana la plus 5 grade. Cerul va fi noros in toate localitatile republicii, fara precipitatii. In capitala s vor inregistra plus 20 de grade, plus 8 grade vor fi noaptea.

Vreme frumoasa anunta meteorologii si pentru orasele Romaniei. Plus 19 grade se vor inregistra la Bucuresti, va fi in mare parte innorat. Cu un grad mai cald va fi in orasele Brasov si Craiova, se prevede cer variabil.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 18 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 19 la Madrid. In mare parte innorat va fi la Londra, innorat la Amsterdam, cu temperaturi de pana la plus 17 si plus 22 de grade Celsius. Precipitatii si plus 18 grade vor fi la Paris. Se prevede cer variabil la Roma, cu maxime de pana la plus 28 de grade. Insorit va fi la Viena. Plus 21 de grade cu soare anunta meteorologii pentru Kiev. 23 de grade vor indica termometrele la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie