Știrile Curente

Meteo Horoscop
Marşul Tricolorului la Chişinău
La Chişinău a avut loc astăzi, Marşul Tricolorului, în cadrul căruia participanţii au purtat un drapel de 300 de metri lungime. Evenimentul organizat de mişcarea "Tinerii Moldovei" a reunit peste patru mii de simpatizanţi, care spun că au venit pentru a promova simbolurile naţionale, istoria şi limba română. Pentru ca acţiunea să se desfăşoare fără incidente, au fost mobilizaţi aproximativ 500 de poliţişti. 

Marşul a pornit din scuarul Universităţii Pedagogice,„Ion Creangă”. Drapelul a fost desfăşurat pe fundalul cântecelor, dar şi a lozincilor patriotice.

Oamenii spun că au venit la eveniment pentru a promova valorile româneşti.

Organizatorii spun că prin acest marş au vrut să sensibilizeze oamenii pentru a fi mai uniţi.

Punctul final al marşului a fost scuarul Teatrului Naţional de Operă şi Balet, "Maria Bieşu". Acest eveniment încheie campania ,,Tricolorul unităţii naţionale”, care a fost organizatî de membrii mişcării "Tinerii Moldovei" şi s-a desfăşurat în perioada 26 august – 14 septembrie.
14 September 2014 19:50 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64