Știrile Curente

Meteo Horoscop
Acțiune de susținere a Jurnal TV
Mai mulți oameni au participat astăzi la un flashmob, în fața Jurnal TV, forțat să părăsească sediul, pentru a-și manifesta susținerea față de postul nostru de televiziune. Marea mobilizare a fost anunțată pe o rețea de socializare. Oameni din diferite localități ale țării au cerut încetarea atacurilor asupra libertăţii presei şi au spus că Jurnal TV este singura sursă de informare din ţară în care mai au încredere. În fața telespectatorilor, au ieșit conducerea postului, realizatori și prezentatori TV. 

În fața participanților la flashmob au ieșit jurnaliștii postului nostru de televiziune.

Precizăm că, începând de la miezul nopții, Jurnal TV va avea o nouă grilă de emisie. Asta deoarece proprietarul centrului de business SkyTower, unde își desfășoară activitatea postul nostru de televiziune, a hotărât să rezilieze unilateral şi necondiţionat contractul și a obligat Jurnal TV să părăsească sediul.
15 January 2017 19:38 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64