Știrile Curente

Meteo Horoscop
Livezile în floare, acoperite de zăpadă
Situația pare să fie dea dreptul dramatică după ninsorile care au acoperit aproape întreaga țară, dar și din cauza temperaturilor scăzute. Livezile în floare arată ca în plină iarnă, iar culturile din gospodăriile oamenilor mai că nu se văd de sub stratul de zăpadă de câțiva centimetri.  Alexei Ivanov din satul Mălăiești, raionul Orhei, este proprietarul a peste 40 de hectare de livadă de cireși, caiși, piersici și meri. Pentru lucrările din această primăvară, a cheltuit peste un milion de lei. Se aștepta la o recoltă bogată, dar speranțele i s-au năruit după ce a ieșit astăzi în câmp.
Zăpada și gerul au afectat și livada de piersici.
Prognozele nu sunt îmbucurătoare nici în cazul rapiţei.
Și recolta din grădinile oamenilor a fost compromisă. În vârstă de 68 de ani, Vera Caraman din satul Peresecina, raionul Orhei, spune că nu știe dacă va mai avea ce depozita în beci la toamnă pentru că aproape toate culturile din grădină i-au fost acoperite de zăpadă sau au îngheţat.
Potrivit meteorologilor, un astfel de fenomen s-a produs şi pe 3 aprilie 1963. 
20 April 2017 19:50 413
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64