Știrile Curente

Meteo Horoscop
Peste 100 de răniți la Ierusalim
Violențe pe Esplanada Moscheilor de la Ierusalim. Cel puţin 113 persoane au fost rănite în urma unor confruntări dintre palestinieni şi poliția israeliană. Incidentele au avut loc în condiţiile în care mii de credincioşi au venit în locul sfânt pentru a se ruga, după ce Israelul a ridicat măsurile de securitate impuse.  Credincioşii musulmani au intrat în Moscheea Al-Aqsa pentru prima dată în ultimele două săptămâni. Tensiunile au luat însă amploare după ce militarii israelieni au închis una dintre porțile de acces pe Esplanadă, în timp ce mai mulți oameni încercau să intre. Poliţia a încercat să controleze mulţimea cu grenade lacrimogene şi gloanţe de cauciuc.
Autorităţile musulmane au ridicat boicotul impus asupra celui de-al treilea loc sfânt din Ierusalim. Asta după ce Israelul a anunţat că renunţă la noile măsuri de securitate pe care le-a instituit la intrările pe Esplanada Moscheilor după un atac produs în apropierea acestui sit, în urma căruia au fost ucişi doi poliţişti. 
28 July 2017 19:41 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64