Marea deschidere a magazinului cu o nouă identitate - Bomba, din incinta centrului comercial Shopping MallDova
Advertorial 17 septembrie 2024, 11:07 | 251

Deschiderea magazinului BOMBA într-un nou format este un eveniment mult-așteptat de către clienții săi fideli. Weekendul trecut, ușile magazinului din CC Shopping MallDova s-au deschis printr-un eveniment plin de surprize, cadouri și reduceri generoase.

Bomba reprezintă 1800 de metri pătrați de diversitate, cu un interior de tip premium, și, totodată, laconic. Magazinul surprinde cu un șir de zone special amenajate: noua zonă BOMBA Expert: o vitrină impresionantă de telefoane, smartphone-uri, laptopuri, precum și accesorii, o gamă largă de frigidere, mașini de spălat și aparate de cafea; zona de gaming, unde clienții pot testa cele mai recente inovații tehnologice; zona de gătit, echipată cu electrocasnice moderne, unde vor fi organizate ateliere de lucru cu trucuri culinare; zona LEGO: teritoriu pentru cei pasionați de renumitele construcții; zona de înfrumusețare, un loc unde vor fi testate gadgeturile beauty. Dintre atuurile magazinului Bomba, clienții au menționat varietatea și diversitatea produselor, prețurile accesibile, reducerile generoase și personalul informat și amabil.

Marca BOMBA are o identitate corporativă actualizată, vizibilă și ușor de citit. Logo-ul a devenit mai lizibil și modern, păstrând accentul elementului vizual din litera „O”, simbolizând concentrarea companiei pe nevoile consumatorilor. Culoarea specifică albă a rămas aceeași, în timp ce nuanța de roșu a devenit mai expresivă.

Opinia ta contează. Comentează!