Patrula Jurnal TV, 24 August

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Droguri în sumă de peste trei milioane de lei au fost descoperite de polițiști și procurori într-o operațiune comună cu autoritățile de la Kiev. O parte din stupefiantele de tip alfa-PVP a fost camuflată în motoare pentru pompe de presiune, care erau transportate din Ucraina în Republica Moldova. În urma investigațiilor, au fost reținute două persoane.

Ambasada Republicii Moldova la Moscova a transmis către Ministerul rus de Externe o notă în care a cerut informații despre cetățeanul moldovean care a fost reținut de FSB în orașul Kerci din Crimeea anexată. Potrivit Serviciului Federal de Securitate al Rusiei, bărbatul ar fi agent secret al serviciilor speciale ucrainene. Dacă se va confirma că este vorba despre un cetățean al Republicii Moldova, reprezentanța noastră diplomatică îi va oferi asistența consulară necesară, în conformitate cu legislația internațională.

Cei 40 de pompieri, care au fost detașați în Grecia pentru a pune umărul la stingerea incendiilor devastatoare, și-au încheiat misiunea cu succes și au primit diplome de onoare. Ceremonia a avut loc în incinta Direcției Regionale Căutare-Salvare nr. 1 din Chișinău. Salvatorii au fost lăudați pentru dedicația, curajul și spiritul de echipă de care au dat dovadă în timpul misiunii.

Opinia ta contează. Comentează!