Peste un milion de persoane s-au înghesuit pe plaja Copacabana pentru un concert gratuit al Madonnei
Monden 6 mai 2024, 19:29 | 214

Peste un milion de persoane s-au înghesuit pe plaja Copacabana din Brazilia pentru un concert gratuit al Madonnei, înfruntând temperaturile ridicate pentru a asista la finalul turneului său mondial „Celebration”. Site-ul oficial al Madonnei a promovat spectacolul ca fiind cel mai mare din cariera ei de patru decenii, scrie The Washington Post.

„Rio, iată-ne aici, în cel mai frumos loc din lume, cu oceanul, cu munţii, cu Iisus”, s-a adresat Madonna mulţimii, arătând spre imensa statuie a lui Hristos, aflată în vârful muntelui din apropiere.

În perioada premergătoare concertului, orașul a fost plin de agitație, cu fani aliniați în fața impunătorului hotel Copacabana Palace, în speranța de a vedea vedeta.

Madonna a dat un spectacol de peste două ore, încheind turneul celor mai mari hituri ale sale început la sfârşitul anului trecut. Ecrane gigantice și 18 turnuri de sunet au fost întinse de-a lungul plajei pentru a se asigura că mulțimile se pot bucura de eveniment, scrie The Guardian. Peste 3.000 de ofiţeri de poliţie au fost desfăşuraţi în jurul zonei de concert, unde Rolling Stones şi Rod Stewart atrăseseră, de asemenea, milioane de fani.

Opinia ta contează. Comentează!