Patrula Jurnal TV, 15 Septembrie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Un copil de doi ani a căzut în tunelul unui ascensor din orașul Ungheni. Copilul se află în stare extrem de gravă, cu multiple fracturi. Medicii luptă pentru viața lui. Locatarii blocului cu pricina au povestit că liftul respectiv le-a mai dat bătăi de cap, iar primarul municipiului Ungheni a prezentat detalii privind circumstanțele nenorocirii.

Un copil de 13 ani din raionul Căușeni, care suferea de retard mintal sever, a decedat la Spitalul Clinic de Psihiatrie Codru. Pacientul a fost diagnosticat cu retenție urinară, cauzată de o reacție toxică la medicamente, precizează responsabilii de la Ministerul Sănătății.

Un șofer, care a urcat beat la volan, riscă acum o amendă de până la 125 de mii de lei sau închisoare, până la trei ani. Potrivit poliției, bărbatul este primul cetățean, în privința căruia este aplicat noul Cod penal, care se referă la conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate.

Opinia ta contează. Comentează!