Patrula Jurnal TV, 22 Septembrie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Ploaia de acum o săptămână a făcut prăpăd în Chișinău. Au fost inundate zeci de străzi, mulți arbori au căzut, iar în unele sectoare au fost alunecări de teren. Viața unor oameni a fost într-un pericol real.

O femeie și-a ucis copilul de cinci ani și a încercat să se sinucidă. Aceasta suferă de tulburare delirantă și primește tratament. Ea a fost vizitată de asistentul social cu două zile înainte de a comite crima. Femeia este acum într-o stare satisfăcătoare și poate face declarații pentru poliție. Informația a fost prezentată de ministrul Sănătății, Ala Nemerenco.

S-a căsătorit cu un bărbat cu 20 de ani mai mare decât ea, au conviețuit ca o familie obișnuită și nimic nu prevestea o nenorocire... Până într-o zi, când povestea de dragoste a luat sfârșit.Soțul agresor și-a stropit fără milă soția cu acid, nenorocindu-și și fiica de șapte ani, care se afla în acel moment lângă mamă. Femeia a luptat să trăiască, iar atacatorul a ajuns la Psihiatrie, apoi a fost plasat în arest în Penitenciar.Aflați în continuare povestea Nicoletei Baltaga și cum a căpătat a doua oară șansa la viață.

Opinia ta contează. Comentează!