Patrula Jurnal TV, 18 August

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Cinci cetățeni moldoveni au fost răniți în timpul unui atac la un centru pentru refugiaţi din Berlin, care s-a produs marți. Responsabilii de la Ministerul de Externe ne-au comunicat că doi dintre aceștia au fost spitalizați, iar alții trei au fost tratați la locul faptei. Cetățenii moldoveni sunt acum în afara oricărui pericol.

Cetățeanul Republicii Moldova Vladimir Dudnic, reținut în aprilie 2022 de structurile ilegale de la Tiraspol, a fost astăzi eliberat. Anunțul a fost făcut de Biroul politici de reintegrare. Autoritățile de la Chișinău fac apel la regimul din stânga Nistrului să dea curs solicitărilor și în alte cazuri grave în care cetățeni moldoveni sunt ținuți ilegal în detenție.

Șoferul învinuit de producerea accidentului rutier de la Strășeni, în urma căruia au murit cinci oameni, iar mai mulți minori au ajuns în stare gravă la spital, se va afla în următoarele 30 de zile în arest preventiv. Decizia a fost luată de magistrații Judecătoriei Strășeni. Dacă va fi găsit vinovat, tânărul de 22 de ani riscă închisoare de la șase până la zece ani.

Opinia ta contează. Comentează!