Iubitorii de aventuri și călătorii caută acum destinațiile potrivite pentru o vacanță în timpul iernii
Social 15 octombrie 2024, 15:33 | 477

Iubitorii de aventuri și călătorii caută acum destinațiile potrivite pentru o vacanță în timpul iernii. În agențiile de turism ne-au spus că oferte sunt multe și că depinde doar de suma, pe care oamenii sunt gata să o dea pentru îndeplinirea visului. Tradițional, sunt alese stațiunile din România, Bulgaria și Egipt. În stradă, mulți cetățeni ne-au mărturisit că vor să ajungă ori la munte, ori la un litoral însorit.

Alți preferă regiunile unde e vară mereu.

Totul depinde de banii, pe care îi au oamenii pentru cheltuieli, spun managerii agențiilor de turism.

MARIN STRONCEA, director agenție de turism: "Prețurile în România încep de la 135 de euro în general cu mic dejun. Cele mai aproape de pârtii încep de la 185 de euro de persoană, dacă vorbim de România de un pachet de trei nopți. Dacă vorbim de Bulgaria, prețurile încep de la 310 euro de persoană și deja în sus, tot depinde deja fiecare ce buget are."

Costurile pentru o vacanță în Egipt, de Revelion sau Crăciun, încep de la 550 de euro pentru un hotel de trei stele și de la 650 de euro - pentru un hotel de cinci stele. Pentru o vacanță în Sri lanka sau Zanzibar, o persoană trebuie să dea de la 950 de euro în sus.

Opinia ta contează. Comentează!