Trupa britanică „The Cure” a anunțat lansarea unui nou album, primul după 16 ani
Monden 18 septembrie 2024, 20:32 | 134

Trupa britanică „The Cure” a anunțat lansarea unui nou album, primul după 16 ani, care va putea fi ascultat de fani începând cu 1 noiembrie. Noul album de studio al trupei se va intitula „Songs of a lost world”.

Trupa „The Cure” a ales să anunțe noul album într-un mod inedit. Pentru a-și notifica fanii cu privire la acest eveniment, trupa lui Robert Smith a trimis toată săptămâna cărți poștale negre, pe care era marcat textul „Songs of a lost world”, și data de 1 noiembrie 2024.

Ca un indiciu pentru fani, trupa și-a modificat profilul de pe rețelele de socializare pentru a adopta un nou logo, de asemenea, cu un fundal negru. Trupa a pus un afiș în fața pub-ului The Railway din Crawley. „The Cure” a ales acest pub dintr-un orășel din West Sussex, între Londra și Brighton, pentru că este locul în care a susținut primul concert, în 1978. Crawley este orașul natal al membrilor trupei.

„The Cure” a devenit cunoscută la sfârșitul anilor 70 cu piesa „Boys don't cry”. A lansat 13 albume de studio în decurs de 30 de ani.

Opinia ta contează. Comentează!