Descoperim „Micul Paris” din inima Chișinăului, la Artizanii Gustului
Crème de la Crème s-a născut în Chișinău acum mulți ani, ca să ajungă să fie patiseria franceză cunoscută drept „Micul Paris” din inima Chișinăului. Săptămâna aceasta descoperim istoria acestui restaurant reprezentativ pentru orașul nostru, povestită de proprietara și patisera Anastasia Guțu și bucătarul-chef Alexei Poleacov.
Artizanii Gustului, într-un nou sezon! Bucătarii și patiserii din Moldova își spun povestea, în fiecare zi de vineri, începând cu ora 20:00, doar la Jurnal TV.
Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie
Citește neapărat
Vezi toate41 de militari, detașați în Kosovo
Social
23 ianuarie, 16:25
Oferă ajutor dacă se retrag rușii
Social
23 ianuarie, 16:21
Procuratura cere explicații de la Dodon
Justiţie
22 ianuarie, 20:25