Patrula Jurnal TV, 28 Aprilie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Zeci de oameni au manifestat în centrul Chișinăului, cerând de la autorități să facă dreptate în cazul tinerii Ana-Maria, găsită moartă la Telenești. „Ne solidarizăm cu toate fetele și femeile victime ale violenței. Încercăm să arătam că ele nu sunt singure”, spun organizatorii acțiunii stradale.

Procurorii au pornit urmărirea penală în cazul omorului intenționat al fetei de 19 ani. Se întâmplă după ce cadavrul tinerei a fost găsit la Telenești, la opt zile după ce fata a urcat într-o mașină de ocazie în orașul Orhei și nimeni nu a mai văzut-o. Făptașul riscă detenție pe viață.

O tânără de 28 de ani și cei cinci copii ai săi, cu vârste cuprinse între doi și opt ani, au murit intoxicați cu gaze de ardere. Tragedia s-a produs în locuința familiei, într-un sat din stânga Nistrului. Presa de la Tiraspol scrie că mama și copiii ei s-ar fi sufocat în timp ce dormeau.

Opinia ta contează. Comentează!