Patrula Jurnal TV, 17 Martie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Deputatul fostului Partid Șor, Marina Tauber, a rămas pentru a noua oară fără imunitate parlamentară. De această dată, pentru „amestec în înfăptuirea justiției”. Există probe suficiente și rezonabile pentru a expedia cauza penal în judecată, afirmă procurorii. Tauber zice că își va demonstra nevinovăția în instanță.

Vladimir Plahotniuc vrea să-și scoată de sub sechestru mai multe bunuri imobile, pe care le are în Republica Moldova. O cerere în instanță a depus avocatul acestuia, Lucian Rogac. El afirmă că niciunul dintre sechestrele aplicate nu i-au fost aduse la cunoștință, așa cum prevede legea, și a aflat despre acest lucru din presă.

Fostul ambasador al Republicii Moldova la Moscova, Andrei Neguța, a fost audiat în dosarul în care fostul președinte Igor Dodon este cercetat penal pentru corupere pasivă și acceptarea finanțării PSRM din partea unei „organizații criminale”. Neguța, ca martor al acuzării, a declarat că nu știe nimic despre finanțarea ilegală a PSRM. Procurorii au refuzat să comenteze declarațiile lui Neguța.

Opinia ta contează. Comentează!