Jurnalul orei 19, 18 Aprilie
Jurnalul orei 19:00 18 aprilie 2024, 20:29 | 646

Prezentat de Călin Jucovschi

Cele mai importante titluri ale ediției:

1. Deputații din echipa fugarului Ilan Șor au depus o cerere la CEC prin care solicită anularea rezultatelor alegerilor locale din noiembrie 2023 și organizarea unui nou scrutin. Ce spun unii experți despre acest demers, aflați imediat!

2. Suntem în a patra lună din 2024, dar Primăria Chișinău nu are un buget aprobat pentru acest an. Din ianuarie până în prezent, Consiliul s-a reunit de șase ori, însă bugetul nu s-a regăsit pe agendă. Situația s-a repetat și astăzi.

3. Aproximativ 20 de mii de oameni au manifestat ieri în capitala Georgiei, Tbilisi, împotriva votului în prima lectură a unui proiect de lege despre „influenţa străină”. Documentul e comparabil cu o lege represivă din Rusia privind „agenţii străini”.

4. Brașovul își propune să devină „Capitala verde a României și a Europei”. Obținerea acestui titlu implică regândirea mobilității, promovarea transportului public și a mijloacelor alternative, a declarat într-un interviu pentru postul nostru de televiziune Allen Coliban, primarul municipiului Brașov.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie