Meteo, 23 Aprilie
Meteo 23 aprilie 2024, 22:42 | 185

Prezentat de Felicia Jenunchi

Miercuri sunt asteptate temperaturi de pana la plus 19 grade ziua, pe timp de noapte minimele vor cobori pana la plus 4 grade in nordul tarii. Meteorologii anunta o zi cu ploi in localitatile nordice, la sud si la centru cerul va fi acoperit, dar fara precipitatii. Plus 17 grade se vor inregistra la Chisinau ziua, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 7 grade. Maximele vor oscila intre plus 14 si plus 15 grade in orasele nordice, plus 18, plus 19 vor fi in cele sudice.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. La Bucuresti si la Craiova se vor inregistra maxime de pana la plus 21 de grade, se prevede cer variabil. Meteorologii anunt averse pentru orasele Iasi, Cluj si Brasov. Precipitatii vor fi la Timisoara.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 23 de grade se vor inregistra la Lisabona, plus 21 la Madrid. In mare parte innorat va fi la Londra, innorat va fi la Paris. Precipitatii sunt asteptate la Amsterdam, maximele nu vor depasi plus 9 grade. La Roma sunt anuntate furtuni. Plus 8 grade vor fi la Viena, plus 11 la Berlin. Sunt asteptate ploi la Kiev. La Atena va fi partial innorat.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie