Jurnalul orei 15, 22 Aprilie
Jurnalul orei 15:00 22 aprilie 2024, 20:33 | 423

Prezentat de Vasile Luchianu

Procurorii au pornit urmărirea penală în cazul omorului intențional al fetei de 19 ani, care era însărcinată în luna a șasea. Se întâmplă după ce cadavrul tinerei a fost găsit sâmbătă la Telenești, la opt zile după ce fata a urcat într-o mașină de ocazie în orașul Orhei și nimeni nu a mai văzut-o. Făptașul riscă detenție pe viață.

Peste 300 de arbuști au fost plantați sâmbătă în Parcul „Valea morilor”, în cadrul celei de-a XIV-a ediție a campaniei Jurnal TVerde. Evenimentul a fost marcat de o largă prezență a telespectatorilor noștri, cei mai bucuroși fiind copiii, care au avut un program special. „Continuăm să facem fapte bune în Scuarul Jurnal TV”, afirmă organizatorii.

Kremlinul își intensifică acțiunile pentru destabilizarea situației din Republica Moldova, susțin experții de la Chișinău în comentariile lor privind crearea la Moscova a blocului politic „Victorie/Pobeda”. Animatorul acestuia este fugarul Ilan Șor, care a subliniat principalul scop: boicotarea referendumului privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană și pregătirea noii structuri pentru alegerile prezidențiale din toamnă.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie