Jurnalul orei 15, 23 Aprilie
Jurnalul orei 15:00 23 aprilie 2024, 21:52 | 397

Prezentat de Vasile Luchianu

Un nou incendiu la Liceul „Liviu Deleanu” din capitală. Potrivit Inspectoratului Genaral pentru Situații de Urgență, la fața locului au fost trimise două echipe de salvatori și pompieri. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

Ministerul Educației și Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare au lansat astăzi o campanie de prevenire a copiatului la examene. În cadrul acesteia, vor fi recrutați peste patru sute de voluntari care vor monitoriza, în perioada 3 - 13 iunie curent, examenele de absolvire a clasei a IX-a în opt raioane. Mesajul campaniei este „Fii onest, nu copia”.

Nu revenim la achizițiile de la Gazprom. Moldovagaz va cumpăra și în luna mai gaze naturale de la Energocom, după ce întreprinderea de stat a câștigat licitația inițiată de compania moldo-rusă. Astfel, în Republica Moldova vor fi livrate circa 20 de milioane de metri cubi de gaze, procurate de pe Bursa Română de Mărfuri. „În actualele condiții de piață ar putea să se micșoreze tarifele pentru consumatorii finali”, a declarat membrul Consiliului de administrare al Energocom, Alexandru Slusari.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie