Noaptea de Revelion se apropie cu pași repezi, iar restaurantele sunt pregătite să o transforme în una memorabilă
Noaptea de Revelion se apropie cu pași repezi, iar restaurantele sunt deja pregătite să transforme trecerea dintre ani într-o experiență memorabilă. Cu meniuri alese, artiști îndrăgiți și show-uri deosebite, gazdele petrecerilor își așteaptă oaspeții. Cei care aleg să sărbătorească Revelionul în restaurante vor scoate din buzunare, în medie, câte 2500 de lei de persoană. Mulți oameni preferă să întâmpine însă noul an acasă, alături de cei dragi.
MARINA TELEAGA, directorul unui restaurant: "Revelionul anul acesta la noi o să fie de 2500 de lei, care doar acoperă toate cheltuielile. În prețul acesta intră meniul, deservirea și numaidecât artiștii care toată noaptea o să facă chef la așa petrecere frumoasă."
DAN CIUREA, manager restaurant: "Anul acesta am venit cu program divers în care vor fi colinde, muzică lăutărească, muzică populară. Vor fi invitați doamna Ina Sturza și formația dumneaei. De asemenea vom avea câteva grupuri de colindători."
La majoritatea restaurantelor prețul este de 2500 de lei de persoană. Contra acestei sume, oaspeții vor beneficia de bucate, muzică și spectacole în noaptea de Revelion.
GHENADIE MANOLI, directorul unei rețele de restaurante: "În noaptea de Revelion avem un program complex, un meniu și un program la All inclusive. Ce include All inclusive? Asta e - omul vine, achite o taxă unică de 2500 de lei de persoană adultă. În setul acesta primește un set total care include cinci gustări reci, gustările calde, bucatele fierbinți și desertul. Pe lângă aceasta, este un program foarte vast, în care va fi prezent o formație de muzică live."
Unii locuitori ai capitalei pe care i-am întâlnit în stradă ne-au spus că preferă să întâmpine noul an în restaurant.
Mai mulți ne-au spus însă că vor sărbători trecerea dintre ani acasă, alături de cei dragi.
Indiferent unde vor întâmpina noul an, toți își doresc ca acesta să fie mai bun, mai prosper.