Patrula Jurnal TV, 1 Septembrie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Un troleibuz și un microbuz s-au ciocnit într-un accident produs pe strada Hristo Botev din Chișinău. O pasageră din troleibuz a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale. Poliția a inițiat o anchetă.

Într-o atmosferă solemnă, 40 de proaspeți studenți ai Academiei militare „Alexandru cel Bun” au rostit textul Jurământului de credință patriei. Printre cei care au depus jurământul sunt opt fete, care își încep acum drumul într-o carieră militară.

O fată de zece ani a suferit o fractură dublă la picior în timp ce se juca în parcul de distracții din satul Congaz din autonomia găgăuză. După mai multe examinări la spitalul din Comrat, copila a fost transportată de urgență la Chișinău. Poliția precizează că deschiderea parcului de distracții nu a fost autorizată de autoritățile competente. Cei de la Comrat spun că acuzațiile sunt nefondate.

Opinia ta contează. Comentează!