Meteo, 9 Septembrie
Meteo 9 septembrie 2024, 21:05 | 140

Prezentat de Felicia Jenunchi

Pentru aceasta saptamana meteorologii au prognozat maxime de pana la 29 de grade. Sunt anuntate zile cu cer variabil, dar si zile cu ploi sau averse. Marti ziua, in capitala se vor inregistra 28 de grade, iar noaptea minimele vor cobori pana la plus 13 grade. In localitatile nordice maximele se vor situa in jurul valorilor de 26-27 de grade, iar in cele sudice maximele vor ajunge pana la 28-29 de grade Celsius.

Sa vedem cum va fi vremea si in Romania. 29 de grade vor fi la Bucuresti, cu cer innorat. 22 de grade se vor inregistra in orasele Cluj si Craiova, unde sunt asteptate averse si precipitatii. Sa urmarim prognozele meteo pentru capitalele europene.

Mercurul din termometre va urca până la 23 de grade în Lisabona, iar 31 de grade vor fi înregistrate la Madrid. Sunt asteptate ploi la Londra si Amsterdam, unde maximile termice vor oscila între 18 si, respectiv 17 grade. In mare parte innorat va fi la Paris. Insorit va fi la Roma. 23 de grade se vor inregistra la Viena, 19 la Berlin. 26 de grade anunta meteorologii pentru Kiev, iar la Atena sunt anuntate la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie