Meteo, 18 Octombrie
Meteo 18 octombrie 2024, 20:44 | 114

Prezentat de Felicia Jenunchi

Pentru acest weekend, meteorologii au anuntat cod galben de ingheturi. În orele nocturne si cele ale diminetii se prevad temperaturi intre minus unu si minus 4 grade. Atat sambata, cat si duminica cerul va fi noros. Maine, 19 octombrie, temperaturile se vor situa intre plus 9 si plus 14 grade Celsius. La Sud, mercurul din termometre va urca până la 14 grade Celsius. In capitala se vor inregistra 12 grade ziua si 3 grade cu plus noaptea.

Urmeaza prognoza meteo pentru Romania. Meteorologii anunta maxime de pana la 13 grade pentru Bucuresti, unde cerul va fi senin. Insorit va fi si in orasele Cluj, Timisoara, Brasov si Craiova. In mare parte insorit va fi la Constanta.

Sa urmărim prognoza meteo și pentru capitalele europene. 22 de grade vor fi la Lisabona, 19 la Madrid. Meteorologii anunta ploi sau precipitatii la Londra, Paris si Amsterdam, unde temperaturile nu vor depasi plus 16 grade Celsius. 21 de grade cu ploi sunt asteptate la Roma. In mare parte insorit va fi la Viena, 18 grade se vor inregistra la Berlin. 8 grade vor indica termometrele la Kiev. La Atena se vor inregistra maxime de pana la 22 de grade.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie