Jurnalul orei 17, 14 Octombrie
Jurnalul orei 17:00 14 octombrie 2024, 18:38 | 258

Prezentat de Vasile Luchianu

Petru Bondari a fost declarat învingător al concursului pentru funcția de director general la întreprinderea Metalferos, după aproximativ un an de interimat. Anunțul a fost făcut de Agenția Proprietății Publice. Bondari este fost lider al organizației teritoriale Dubăsari a Partidului Acțiune și Solidaritate.

Importăm mărfuri și produse de două ori și ceva mai mult decât exportăm. Datele prezentate de Serviciul Vamal arată că, de la începutul anului până în luna septembrie, valoarea importurilor în Republica Moldova s-a ridicat la peste 172 de miliarde de lei. În aceiași perioadă, țara noastră a exportat mărfuri de circa 80 de miliarde de lei.

Au dansat, au cântat și au recitat poezii. Peste o sută de copii și adulți cu necesități speciale și-au manifestat astăzi talentele la Festivalul de Creație Incluzivă „Moldova mea - leagăn de flori”, care s-a desfășurat astăzi la Teatrul dramatic rus din Chișinău, „Anton Cehov”. „Este esențial ca acești copii să simtă susținerea societății”, spun organizatorii evenimentului.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie