Jurnalul orei 17, 16 Octombrie
Jurnalul orei 17:00 16 octombrie 2024, 21:34 | 323

Prezentat de Vasile Luchianu

Procedura de obținere a permiselor de conducere pentru persoanele care au absolvit cursurile de pregătire a conducătorilor auto, dar nu au reușit în decursul a 12 luni să obțină permisul a fost simplificată. O hotărâre în acest sens a fost aprobată astăzi de Guvern.

Piața Uniunii Europene este principala destinație pentru mărfurile moldovenești, arată datele Biroului Național de Statistică. Ponderea statelor europene în volumul exporturilor Republicii Moldova a urcat, de la începutul anului curent, la aproape 66 la sută în totalul exporturilor. Acest indicator este în creștere cu 2,6% față de perioada ianuarie-august a anului trecut.

Mulți șoferi își aduc mașinile la centrele de vulcanizare din capitală după ce meteorologii au atenționat în privința înghețurilor ce se abat asupra Republicii Moldova. Conducătorii auto spun că schimbă de pe acum anvelopele pentru a evita orice risc pe drum. Potrivit meșterilor, prețurile pentru aceste servicii încep de la câteva sute de lei și pot ajunge la câteva mii de lei, în funcție de mărimea pneurilor.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie