Jurnalul Săptămânii, 7 Septembrie

Programul informativ de sinteză a celor mai importante știri și evenimente. Abordări obiective pe subiectele sociale de rezonanță națională și din afara țării.

Odată cu începerea noului an de studii a revenit aglomerația și au reapărut ambuteiajele. Mulți șoferi spun că sunt nevoiți să stea mai bine de o oră în trafic pentru a ajunge la destinație. Responsabilii de la primărie spun că numărul de automobile practic s-a triplat, comparativ cu ultimele zile din vară.

Șoferii circulă, în sfârșit, pe partea reparată a podului de pe strada Mihai Viteazul. Cealaltă bandă a fost închisă, însă, pentru reabilitare, și acest lucru va dura până în primăvară. Dacă e să-i credem pe responsabilii de la Primărie, podul va fi reparat cap-coadă în aprilie.

A început un nou an școlar. De 1 septembrie, instituțiile de învățământ s-au umplut de copii și părinți emoționați, cu flori în mâini flori, dornici să pășească pe o nouă treaptă. Cei mai fericiți au fost picii care au mers în clasa 1. Dacă la alte instituții elevii au venit pe jos, împreună cu părinții sau bunicii, la Liceul de muzică „Ciprian Porumbescu” din Chișinău, copiii au fost aduși cu... trenul.

Opinia ta contează. Comentează!